Pohjanpirtti

Pohjanpirtti on opiskelijayhdistyksen ylläpitämä, jäsenten yhteiskäyttöön tarkoitettu kesäpaikka.

Jokaisella Vaasan Työväenopiston Opiskelijat ry:n jäsenellä on oikeus Pohjanpirtillä oleskeluun ja kesäpassin lunastamiseen.

Kesäpassi

Yhdistyksen jäsen voi lunastaa kesäpassin maksamalla kausimaksun yhdistyksen tilille (ks.yhteystiedot). Kesäpassi maksaa 80 € ja se oikeuttaa käyttämään kesäkodin sisätiloja sekä saunaa 1.5 - 30.9. välisenä aikana.

Samassa taloudessa asuvat ovat oikeutettuja yhteen yhteiseen kesäpassiin. Passi oikeuttaa myös yöpymään veloituksetta enintään kolme yötä kerrallaan.

Kesäpassilla paikkaa ei voi varata yksityiskäyttöön.

Kurssit ja muut varaukset

Pohjanpirttiä voi varata kurssi- ja virkistyskäyttöön opiston ryhmille. Tällöin on suositeltavaa, että otetaan huomioon kesäpassin haltijat.

Pohjanpirttiä vuokrataan myös yksityiskäyttöön. Päivävuokra yksityisille ja yhdistyksille on 80 € ja yrityksille 180 €. Mahdollisista yöpymisistä veloitetaan erikseen 10 €/hlö.

Varaustiedustelut ja muu yhteydenotto

pohjanpirtti@vaasanopistolaiset.fi tai

paulablafield@gmail.com (puh 040 0838893)

Mahdollisista yöpymisistä on ilmoitettava etukäteen turvallisuussäädösten vuoksi puh 0503342319.

Sijainti

Pohjanpirtti sijaitsee Vaasan Sundomissa Holsterintien päässä. Matkaa Vaasan keskustasta on noin 6km. Pyöräillen matka-aika on noin 20min.

Vaasasta päin tultaessa Sundomin sillan jälkeen Myrgrundintien oikealla puolella on (P) pysäköintialue josta alkavalta Öjenintieltä on viitoitus Pohjanpirtille. Öjenintietä n .1 km, Nyvikintietä oikealle n. 400m, Holsterintietä oikealle n. 200m ja olet perillä. Tien päässä on pieni parkkipaikka.

Tervetuloa tutustumaan !

Varustetaso

Hiiligrilli (lapin grilli) on kaikkien käytettävissä.

Juoksevaa vettä ei ole joten vesi on tuotava tullessaan.

Keittiössä on sähköhella, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

Yläkerrassa on kaksi kahden hengen huonetta sekä yksi suurempi huone jossa kerrossänky, runkopatja sekä lattiamajoitustilaa.

Puilla lämmitettävä sauna on veloituksetta kesäpassin haltijoitten ja varauksen tehneiden käytössä. Saunan kiukaalle heitetään vain makeaa vettä. Sadevettä on saatavilla sadevesitynnyreistä.

Pirtillä on ulkohuussi.

Kahden hengen kanootti on käytettävissä.

Yleistä

Alkoholin käyttö ja päihtyneenä esiintyminen Pohjanpirtillä on kiellettyä. Tämä ei koske varauksia.

Tuo tullessas - vie mennessäs -periaate pitää paikat siistinä.

Siivouskulut veloitetaan tarvittaessa.

Virkistävää yhdessäoloa kesäkoti Pohjanpirtillä !