Pohjanpirtti

Pohjanpirtti on opiskelijayhdistyksen ylläpitämä, jäsenten yhteiskäyttöön tarkoitettu kesäpaikka. 

Jokaisella Vaasan Työväenopiston Opiskelijat ry:n jäsenmaksun maksaneella jäsenellä on oikeus Pohjanpirtillä oleskeluun ja kesäpassin lunastamiseen. Vuonna 2024 jäsenmaksu on 15€. Sen voi maksaa tilillemme Osuuspankki FI24 5670 0820 3282 66. Laita viestiksi JÄSENMAKSU.


Kesäpassi

Yhdistyksen jäsen voi lunastaa kesäpassin maksamalla kausimaksun yhdistyksen tilille (ks.yhteystiedot). Kesäpassi maksaa 80 € ja se oikeuttaa käyttämään kesäkodin sisätiloja sekä saunaa 1.5 - 30.9. välisenä aikana. Muilta jäseniltä saunan lämmitys 10 € ja paljun lämmitys 10 €.

Samassa taloudessa asuvat ovat oikeutettuja yhteen yhteiseen kesäpassiin. Passi oikeuttaa myös yöpymään veloituksetta enintään kolme yötä kerrallaan.

Kesäpassilla paikkaa ei voi varata yksityiskäyttöön.

Kurssit ja muut varaukset

Pohjanpirttiä voi varata kurssi- ja virkistyskäyttöön opiston ryhmille. Tällöin on suositeltavaa, että otetaan huomioon kesäpassin haltijat. 

Pohjanpirttiä vuokrataan myös yksityiskäyttöön. Päivävuokra yksityisille ja yhdistyksille on 80 € ja yrityksille 180 €. Mahdollisista yöpymisistä veloitetaan erikseen 10 €/hlö. Paljun käyttö 50 €/lämmitys.  Varausmaksu 20 €, jota ei palauteta.


Juhannus ja saarikauden päättäjäiset on varattu kesäpassin haltijoille ja yhdistyksen jäsenille.

Varaustiedustelut ja muu yhteydenotto

paulablafield@gmail.com (puh 040 0838893)

tai pohjanpirtti@vaasanopistolaiset.fi

Mahdollisista yöpymisistä on ilmoitettava etukäteen turvallisuussäädösten vuoksi Pohjanpirtin vastaavalle puh 0503531789.

Sijainti

Pohjanpirtti sijaitsee Vaasan Sundomissa Holsterintien päässä. Matkaa Vaasan keskustasta on noin 6km. Pyöräillen matka-aika on noin 20min.

Vaasasta päin tultaessa Sundomin sillan jälkeen Myrgrundintien oikealla puolella on (P) pysäköintialue josta alkavalta Öjenintieltä on viitoitus Pohjanpirtille. Öjenintietä n .1 km, Nyvikintietä oikealle n. 400m, Holsterintietä oikealle n. 200m ja olet perillä. Tien päässä on pieni parkkipaikka.

Tervetuloa tutustumaan !

Varustetaso

Hiiligrilli + lapin grilli ovat kaikkien käytettävissä.

Juoksevaa vettä ei ole joten vesi on tuotava tullessaan.

Keittiössä on sähköhella, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

Yläkerrassa on kaksi kahden hengen huonetta sekä yksi suurempi huone jossa kerrossänky, runkopatja sekä lattiamajoitustilaa. 

Puilla lämmitettävä sauna on veloituksetta kesäpassin haltijoitten ja varauksen tehneiden käytössä. Saunan kiukaalle heitetään vain makeaa vettä. Sadevettä on saatavilla sadevesitynnyreistä. 

Puilla lämmitettävä palju on kesäpassilaisten, jäsenten ja varauksen tehneiden käytössä. Maksu kesäpassin hankkineilta ja jäseniltä 10 €/ lämmitys ja muilta varauksen tehneiltä 50 €/lämmitys.

Pirtillä on ulkohuussi.

Kahden hengen kanootti on käytettävissä.

Yleistä

Alkoholin käyttö ja päihtyneenä esiintyminen Pohjanpirtillä on kiellettyä. Tämä ei koske varauksia.

Tuo tullessas - vie mennessäs -periaate pitää paikat siistinä.

Siivouskulut veloitetaan tarvittaessa.

Virkistävää yhdessäoloa kesäkoti Pohjanpirtillä !